Grappige huisdier kostuums voor honden

Mensen van houden om zich te vermommen. Sommige mensen houden fancy kostuum ideeën zo veel dat ze hebben om deze liefde op hun huisdieren project. Wie wenst zijn huisdier mee te nemen op een kermis of een halloween feestje zou kunnen worden in de behoefte aan een passend bij huisdier kostuum.

Zoals te zien is in dit soort van grappige video van YouTube, de eigenaar van de Franse Bulldog vermomd haar hond als een charmante kreeft. Geconfronteerd met zijn nieuwe verschijning in de voorkant van een spiegel, de hond met de naam ‘Winston’ lijkt enigszins gedesoriënteerd, zoals hij zichzelf niet meer herkennen, het nemen van een defensieve houding. Hoewel de video is amusant, de hele situatie grenzen wreedheid tegen dieren.

Of de keuze van de hond kostuum bovenstaande de juiste was twijfelachtig is. In het geval een Kynologische psycholoog is daarna nodig is, zullen de kosten daarvoor gemakkelijk een veelvoud van de kosten voor het kostuum. Het zou beter zijn geweest om een ​​deskundige voor dierlijke telepathie te raadplegen om de individuele wensen van de honden onderzoek. In dit geval is de keuze van de hond zou anders zijn geweest, bijvoorbeeld verkleden als prinses of rockster.


This entry was posted in Voor huisdieren and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Grappige huisdier kostuums voor honden

  1. evelien says:

    mijn hond (husky) vond de kerstmuts op zijn hoofd niet leuk, maar het vernielen dan weer wel. heb hem ook een keer vleugels aan gedaan maar dat vond ie helemaal niet erg, hij speelde buiten in de sneeuw alsof ie niet eens doorhad dat ze er waren.Als we gaan wandelen doe ik hem ook wel eens een rugzak om, kan ie zijn eigen water en snoep dragen. en een hond die het gewent is een jas of trui te dragen zal het een worst zijn welke kleur het is.

    ps heb nog wel een foto van kay met zn vleugels

Comments are closed.