Uitstekende make-up tutorial – Leopard gezicht

Dit is niet uw gewone make-up artist. Je kunt maar beter hopen dat deze man niet uw buurman-je zou lijden aan een hartaanval ten onrechte het zien van een luipaard lopen naar u, in uw buurt; maar een grapje. Een job well done. Hij is inderdaad een kunstenaar. Zijn creativiteit en controle is op een manier te voorspellen zijn talent in haar maximum.

Hij kan net zo goed experiment in het nabootsen van verschillende dierlijke gezichten. Het kan worden gebruikt als een educatief hulpmiddel voor kinderen. Op deze manier zou hij in staat zijn om een naam te maken voor zichzelf. Ik herinner me dat terug in mijn jongere jaren, was ik verbaasd door de kleuren, vormen en ingewikkelde details van verschillende maskers. Nu, het bekijken van deze video maakt me bewonder de schoonheid van het masker gemaakt van make-ups. Bovendien geeft dit een een idee over hoe het maken van een speciale vermomming met minder kosten. Geen behoefte om veel materiaal te kopen voor. Alles wat je nodig hebt is apt kennis om prachtig schilderen een.

Dit soort vaardigheden kunnen ook gebruikt worden in het maken van films in het bijzonder voor dierlijke karakters. Met de juiste en zeer fijne manier van aanbrengen van make-ups esthetisch is dit geweldig. Niet te vergeten de kosten te snijden kan bijdragen. Minder kosten en tijd worden besteed. Dit is een fantastische vaardigheid. Niet iedereen kan zijn dat extreme controle en een goede meting in hun handen om dergelijke intrinsieke kunst te maken. Men kan een of andere manier aan te moedigen andere mensen harder werken en beter in het leveren van goede ontwerpen en andere artistieke werken. Je kan inderdaad iets uit van wat je ziet!


This entry was posted in Kostuums, Make-Up and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Uitstekende make-up tutorial – Leopard gezicht

  1. Tinchen says:

    Also ich finds klasse! aber ob das für Kinder geeignet ist weiss ich nicht? Ich brauche als relativ ungeübter eine knappe Stunde, zum Kinderschminken ist das doch ein bisschen lange?

  2. Alex says:

    Das Leoparden Make-Up Tutorial aus dem Video richtet sich in erster Linie an Jugendliche und Erwachsene, da es doch recht komplex und anspruchsvoll umzusetzen ist. Für Kinder reicht auch ein simples ‘Raubkatzen’ Make-Up, wie ich finde.

Comments are closed.