Krampus maskers en kostuums

Als u al aan de alpine regio’s van Europa, kunt u hebben gehoord over de folklore van de mythische wezens genaamd Krampus. De Krampus maskers en kostuums laten zich inspireren door een mythisch wezen, dat geschreeuw en nachtmerries in optochten, brengen begin december van elk jaar. Volgens het verhaal, Krampus gaat samen met Sinterklaas tijdens de kerstdagen – maar in plaats van het geven van geschenken, het gaat over stoute kinderen, waar hij ze in zijn zak laten meeslepen voor zijn kerstmaaltijd. Krampus is ontstaan ​​uit Duitse en Oostenrijkse legendes, waar het verschijnt als een demon schepsel.

Volgens de traditie, jonge mannen dragen krampus maskers en kostuums in de eerste week van december (rond de avond van Dec.5). De mannen dragen enge duivel-achtige masker en voer vervolgens takkenbossen, antieke klokken en roestige kettingen, dan zwerven door de straten in veel Alpenlanden af te schrikken de kinderen.

Craft meesters zorgvuldig maken van de maskers en kostuums, van houtsnijwerk en zware wol mantel. De gebruikelijke optredens van de Krampus masker en kostuum functies scherpe tanden, uitpuilende ogen, tong, gespleten hoeven, lange gekrulde hoorns, wees met besnorde behaarde hoofd en wollige Shaggy lichaam. Als je niet bekwaam genoeg om een ​​dergelijk Krampus masker op je eigen te snijden, is er de mogelijkheid om te kopen een adequate halloween masker.


This entry was posted in Kostuums, Voor Volwassenen, Halloween, Maskers and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.