Carnaval van Venetië – Prachtige venetiaanse carnaval maskers, hoeden en kostuums

Het Carnaval van Venetië wordt beschouwd als de meest populaire toeristische attractie in Venetië, Italië. Het festival toont onderscheiden uitingen van lokale mensen en de bezoekers het dragen van mooie Venetiaanse carnaval maskers, prachtige hoeden en traditionele klederdracht. De viering in het carnaval van Venetië wordt vaak aangeduid als een paradijs elke fotograaf, met klassieke en moderne Venetiaanse carnaval maskers optocht rond de stad. Het wordt gevierd een paar weken voor Aswoensdag, maar van oudsher de maskerade maskers zijn officieel toegestaan ​​om in de dagen van het feest van Saint Stephens slijtage op 26 december. Toch kunnen de meeste mensen in Venetië nog besteden veel tijd het dragen van Venetiaanse carnaval maskers op de dag van Hemelvaart en uit de vijfde van oktober tot Kerstmis.

Venetiaanse carnaval maskers zijn vaak gemaakt in speciale materialen zoals metaal, leer, papier-mache of een materiaal gemaakt met behulp van het “glazen techniek”. De meeste Venetiaanse maskers roept symbolische en figuratieve thema’s, hoewel de maskers kan ook praktisch en eenvoudig vormgegeven. De Venetiaanse carnaval maskers van deze dag zijn elegant met de hand beschilderd en rijk versierd met stucwerk, edelstenen en veren.

Uiteraard afgezien van de maskers, zorg ervoor dat je draagt ​​het hoofd accessoires en foxy Venetiaanse ensemble betoverend. Dit kostuum vervolmaakt de look als je naar een kostuum partij, of als u besluit om op de parade te gaan in het Carnaval van Venetië.


This entry was posted in Carnaval, Kostuums, Maskers and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.