Verkleed als Freddy Krueger voor Halloween

Frederick Charles Krueger, beter bekend als Freddy Krueger, is een populaire schurk van de Nightmare on Elm Street saga. Hij werd levend begraven door boze ouders van Springwood voorsteden gemeenschap – de ouders van de kinderen die hij vermoord. Maar de dood kon niet stoppen met Freddy van zijn ‘roeping’ – dat is om te doden kinderen. Hij keerde terug uit de dood, en als zijn vorm van wraak, doodt hij de jeugd door de achtervolgende ze door hun nachtmerries.

Als gevolg van zijn levend verbrand, Freddy’s huid is all-littekens en verbrand. Hij draagt ​​een trui met rode en groene strepen, een donkere hoed, en zijn populaire klauw-achtige handschoen, die de maker van de film Wes Craven beweerde dat de klauwen waren geïnspireerd door zijn kat, terwijl hij dacht aan een uniek wapen dat kon het personage meer memorabele.

Omdat de Freddy Krueger films zijn zeer populair over de hele wereld, het dragen van een Freddy Krueger kostuum is erg populair voor carnaval of halloween. Wilt u de Freddy Krueger kijken, kunt u kopen maskers die in de markt. Veel online winkels zijn de verkoop van complete kledij een Freddy Krueger’s. Voor de broek en schoenen, kan je draagt ​​iets dat is donker van kleur. Nu, misschien wil je gewoon een klauw handschoen kopen om te voltooien van de set-up – je kunt eenvoudig een online. Voor het gezicht, kunt u gebruik maken prothesen of kopen van een Freddy Krueger masker.


This entry was posted in Kostuums, Halloween, Maskers and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.