Cybergoth Make-up Tutorial voor beginners

Hier is een cybergoth make-up tutorial voor cybergoth vliegvlugge jongen en starters. Het opzetten van een make-up als een cybergoth zal een beetje moeilijk zijn voor beginners, maar als je eenmaal onder de knie, in een paar eenvoudige stappen, uw blik zal explosief awesome!

Cybergoth make-up begint altijd met het aanbrengen van een bleke foundation in je gezicht. Gebruik een stichting die zou een beetje lichter dan de toon van uw huid, maar niet te licht. Breng zwarte eyeliner om de ogen te schetsen, hetzij met vloeibare eyeliner of zwart potlood eyeliner. Pas halverwege de onder-en bovenkant, en dan toe te passen andere kleuren zoals paars, metallic zilver, blauw, roze, of enige andere kleuren die je outfit coördineert. Meld je dan aan oogschaduw, kunt u gebruik maken van neon schaduw kleuren blauw, geel, rood, roze en paars. De volgende belangrijke aspect is de zwarte mascara, gebruik curve borstel om ze te laten bocht – als je paars, neon blauw of glitter mascara vind … dat zou cool zijn! Cybergoths altijd scheren hun wenkbrauwen en dan trekken ze terug, maar dit zal een optioneel onderdeel zijn. Voor de lippenstift, kunt u proberen fel roze, UV-groen, magenta of zelfs wit. Extra opties die u kunt toevoegen zou glitter en juwelen rond de ogen zijn.

Cybergoth make-up is afhankelijk van je kleur coördinatie … altijd gaan voor heldere, neon, exotische kleuren … maar tegelijkertijd trouw te blijven aan de gotische wortels.This entry was posted in Make-Up and tagged , . Bookmark the permalink.