DJ’s met maskers

Het is bekend dat de muziekindustrie is een sterk concurrerende markt. Iedereen die om te overleven in een dergelijke markt is om zich te onderscheiden van de concurrentie op een of andere manier. Dit geldt ook voor de DJ’s, een markt die zeer druk is en waar slechts weinigen in staat zijn om een leven te maken van de betaalde salarissen. Dus niet alleen de technische vaardigheden en de smaak voor muziek zijn belangrijk, maar ook de mogelijkheid om zichzelf de markt. Een mogelijkheid van het bereiken van dat is het gebruik van een aparte, opvallende outfit. Door dit te doen, zijn de kansen om te worden herinnerd door een publiek, alsook om een ​​naam te maken voor zichzelf.

Sommige DJ’s of DJ Teams bereiken door het gebruik van maskers te verhullen en om een soort van een handelsmerk voor zichzelf te creëren. Naast kijken op zijn minst interessant, het is ook een uitdaging om DJ terwijl ze gemaskeerd, als het proces van deejaying is ingewikkeld nogal een beetje door te hebben om dit te doen door middel van gemaskerde enigszins gehinderd zicht en gehoor. Toch hebben een aantal DJ’s besloten om aan te nemen dat de last en nu presenteren zichzelf door middel van een unieke outfit. Je moet nog zien een DJ te spelen gemaskerde? Zoek niet verder en vindt u twee video’s van het spelen van DJ’s met maskers. In het geval dat u geïnteresseerd bent in de maskers die in de video’s, je koopt deze maskers op de links geplaatst onder de video’s.


http://www.realistic-masks.com/nl/saw-varkenskop-film-masker.html


http://www.realistic-masks.com/nl/carnavalsmasker-pedrolino.html


This entry was posted in Maskers and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to DJ’s met maskers

  1. steampunk says:

    This seems to be one of the latest madness in night clubs and disco places today.

Comments are closed.