Fantomas Kostuum

Zonder twijfel Fantomas is een van de opmerkelijke schurken uit de filmgeschiedenis. De beroemde helder groen masker met een neutrale gezichtsuitdrukking is het bijzondere van deze gewetenloze schurk. Het is lang geleden dat Fantomas is voor het laatst in het openbaar gezien. Onlangs had hij een cameo verschijning op het festival ‘LA BAULE 2012’. Zijn verschijning had kunnen zijn rechtstreeks uit een film. Misschien zijn sommige van jullie willen om te kleden als Fantomas? In principe is het relatief eenvoudig om een soortgelijke Fantomas kostuum. Wat voor soort kleding om uit te kiezen voor de fantomas kostuum? Wij raden aan een zwarte coltrui, zwart pak en lederen handschoenen te dragen. Zoals te zien in de video, het licht-groene Fantomas masker is de belangrijkste accessoire van de vermomming, die reeds vrij dicht bij het origineel. Bij het dragen van het kostuum, moet u altijd controleren of de coltrui is de hals van het masker goed dekkend.


This entry was posted in Carnaval, Kostuums, Voor Volwassenen, Maskers and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.