Kostuum gemaakt om te kijken als hun kleine archetypes

Kostuums gemaakt om te kijken net als elke bekende model bijna altijd brengt de lach in een kostuum parade. Een voorbeeld hiervan zijn kostuums gemaakt om te kijken als de Lego man. Deze kostuums zijn kleurrijk en opvallend. De inspiratie voor deze outfits draaien van de arrays van in elkaar grijpende kleine stenen, plastic blokken en mini-cijfers uit de bouw speelgoed lijn van de beroemde Lego-merk.

Afgezien van het kopen van een dergelijk kostuum, indien beschikbaar, lijken er veel verschillende manieren om een, meestal met behulp van diverse materialen zoals plastic, schuim en kaart boards te creëren. De meeste blijkbaar, de self-made kostuums te zien in de video’s lijken te zijn afgeleid of lijken op de bekende Lego-figuren, met in een of andere manier de verschillende hoofd, trapezium lichaam, robot handen, rechthoekige benen en voeten. Ook werden de klassieke en de basiskleuren zoals geel voor het hoofd en de handen, blauw, groen of wit voor het lichaam en dan zwart of blauw voor de benen en voeten gebruikt. Sommige kostuums werden gemaakt des te opmerkelijker door het plaatsen van de 6 of 4 bij ronde knoppen die zo karakteristieke voor de Lego speelgoed op het lichaam. Wat Lego man kostuum die u kiest, zal het waarschijnlijk een van de hoogtepunten van een carnavalsfeest – iedereen zal zeker love it!


This entry was posted in Carnaval, Kostuums, Voor Volwassenen and tagged , , . Bookmark the permalink.