Devil Make-up – Tutorial

De beste manier om het ze duivel kostuum look compleet in Halloween is het toepassen van een rode duivel make-up. Voor een korte uitleg over wat te doen, lees dan verder en neem een kijkje op de video’s.

Begin met het aanbrengen van een rood gezicht verf stichting met behulp van de borstel. Breng de make-up in cirkelvormige bewegingen om je wangen, kaaklijn, kin, voorhoofd, neus en rond de ogen. U kunt een spons ook gebruiken voor een dikkere uitvoering van de rode make-up. Trek dan je wenkbrauwen, met behulp van een haakse borstel om een zwarte oogschaduw te vullen. Gebruik kleine slagen om je wenkbrauwen te definiëren. Breng wat transparante poeder om “” uw make-up.

U kunt dan poetsen in de zware contouren in het gezicht te beginnen met de jukbeenderen, het toepassen van donkere contour aan de achterkant van het oor, en dan uitfaden naar het midden van de jukbeenderen. Eveneens het donker contouren van de top van het voorhoofd, te mengen met de haarlijn naar de tempel. U kunt dan op dezelfde definiëren de kaaklijn met de gemengde donkere contouren. Na de contouren, intensiveren de kleur in je ogen door het toepassen van zwarte make-up in de oogleden tot aan de hoek van de ogen. Breng vervolgens een zwarte oogschaduw aan de onderkant van je onderste wimpers lijn. Met behulp van kleine beroertes, breng dan een donkere contour in je neus.

Zet op lichte toepassing van wit gezicht verf in het gezicht, vooral op de neus, jukbeenderen en de bovenkant van het voorhoofd, zodat het licht in een kamer zal stuiteren en na te denken in deze gebieden van het gezicht. Tot slot gebruik maken van een zwarte lipstick of een zwarte eyeliner voor de lippen. U bent klaar en kunt u uw duivel horens, kostuum-en cape te dragen voor een duivelse entree!


This entry was posted in Carnaval, Halloween, Make-Up and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.