Kostuum idee: verkleden als Jigsaw Puppet

Een van de bekendste en meest populaire films van het horror genre in de afgelopen jaren is ongetwijfeld de film SAW-serie. De plot van de film serie draait om een sadistische psychopaat, de Jigsaw Killer, die gevangen zijn slachtoffers in skurile marteling machines. De Jigsaw Killer wil hun wil testen om te overleven. Voor veel van de slachtoffers van de situatie in Jigsaw marteling machines lijken hopeloos, maar de krankzinnige seriemoordenaar heeft ingebouwd in een maas in de wet in elk van deze machines die de delinquent een kleine kans op overleven biedt. Maar om in leven te blijven, zijn slachtoffers te betalen een hoge prijs. Om te ontsnappen aan de dood, de slachtoffers van de puzzel moordenaar hebben om schade toebrengen aan zichzelf of zelfs andere mensen te doden. Maar de FBI is warm op de hielen van de Jigsaw Killer, een einde aan zijn wrede intriges zetten.

Sinds de verrassing succes van de film première van het eerste deel van SAW in 2004, werd deze horror-thriller, gevolgd door 5 vervolgen. De film SAW-serie heeft een grote schare fans, daarom is het niet verwonderlijk dat je vaak kunt zien mensen het dragen van een kostuum SAW de Carnival of Halloween. De meest populaire karakter lijkt de zogeheten ‘Jigsaw Puppet’, met een levensgrote pop draagt een angstaanjagend masker, die kan worden gezien in de SAW films heel vaak. Veel bioscoopbezoekers kunnen denken aan de vreemde en angstaanjagende scènes met de SAW Puppet kinderen rijden op een driewieler.

Daarom willen wij de invoering van de kostuum idee van de ‘Jigsaw Puppet’. Het belangrijkste deel van de puzzel kostuum is het eng masker. Iedereen die wil dragen de jigsaw masker, heeft een weinig keuze dan het kopen van de originele licentie masker, indien hij niet wenst te veel uren te investeren in de bouw van een replica. Maar er lijken sommige diehard fans die niet afschrikken om hun eigen replica van het masker te werken. Vindt u enkele voorbeelden van de vele replica’s van de Jigsaw masker op de Youtube video portal.

Andere essentiële onderdelen van de puzzel zijn een zwart kostuum smoking jas met broek, een witte handschoenen, een rood vlinderstrikje en rode sportschoenen. Deze onderdelen kunnen worden gekocht als een pakket in het kostuum winkels. Degenen die niet noodzakelijkerwijs afhankelijk zijn van een 100% nauwkeurig origineel kostuum, mogelijk ook gebruik van een oude zwart pak in combinatie met de andere kleding zoals hierboven beschreven. Zo heeft de Jigsaw pak bijna compleet zijn, is er maar een ding ontbreekt om het perfecte kostuum, een kinderclub driewieler. Er is geen noodzaak om kinderen met een driewieler, vraag uw youger broers en zussen of de buren goed te lenen u hen. Riding een driewieler in een Jigsaw kostuum kan een erg leuk, zoals je kunt zien in de video hieronder.


This entry was posted in Maskers and tagged , . Bookmark the permalink.