Prachtige home-made buitenaardse robot kostuum

Dit kostuum lijkt een die hard fan van uitheemse games en films. Echter, hij is geen gewone film kijker of gamer. Hij weet zeker hoe hij zijn “ding” te doen – het maken van een buitenaardse robot kostuum.

De vreemdeling kostuum is geladen met veel coole functies – hij heeft een geweldig en geavanceerde buitenaardse design, geweldig ogende beelden en nette lichaam versnelling die je aandacht zal zeker te vangen in een oogopslag. Ook het gebruik van gerecycleerde materialen zoals rubber en boxen maakt het elk beetje nuttig zijn als het kostuum zelf. Samengevat, creativiteit betaalt altijd uit. Haal het meeste uit uw talent. Met een kostuum fijn gedetailleerd en ontworpen als deze, zal kostuum wedstrijden hebben zeker grote opkomst! Als dit is wat doorgaat voor de volgende generatie, dan is de volgende generatie van kostuum te maken heeft een manieren om te gaan!


This entry was posted in Kostuums, Halloween and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Prachtige home-made buitenaardse robot kostuum

  1. steampunker says:

    This guy is a genius, when you talk about patience and craftsmanship. This guys name must be on that list. The costume reminds me of an old horror movie, I forgot the name buy I think it was Tremors.

Comments are closed.