Flexibele schedel maskers

Op zoek naar een enge accessoire geschikt is voor Halloween? Zo ja, dan kan een schedel masker iets voor jou. Skull maskers werden ooit gebruikt sinds de Azteken, waar ze werden beschouwd als de oorlog trofeeën. Later werden ze doorgegeven aan andere inheemse tradities en religieuze rituelen. Vanaf dat moment, maskerades en kostuum thema feest gevangen op met de look, het vergroten van de vraag naar deze vermomming met de commercieel verkocht – flexibele schedel maskers.

Deze maskers worden vaak gemaakt van zacht schuim en latex of rubber latex dat de hele hoofd kan bedekken tot aan de kin lijn. Degene die dragen de maskers ziet door de oogkas gaten, vaak met een aantal neusgat openingen en ook een aantal split in de mond, zodat de drager kan praten, brengen de tong en gewoon weg schrikken de hel van de mensen. Er zijn verschillende stijlen van flexibele schedel maskers die punk schedel, Frankenstein, Dracula, wolf-man, hooded schedel of een oude man masker op te nemen. Vergeet niet om een coördinerende make-up rond de hals toe te passen in dezelfde kleur van de maskers.


This entry was posted in Halloween, Maskers and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.