Dierlijke maskers – vele mogelijkheden

Sinds de oudheid dierlijke maskers werden gebruikt in verschillende groepen voor cultuur rituele en religieuze handelingen. Tegenwoordig, zoals maskers worden gebruikt als kostuum of kostuum accessoires voor evenementen zoals carnaval, hert nachten of themafeesten. Ook is het gebruik voor rituele of religieuze handelingen schaars worden, terwijl vandaag plezier met dit soort maskers heerst. Een voorbeeld kan worden gezien in de video hieronder, waar paarden maskers worden gebruikt. Paard maskers zijn een van de grootste uitvindingen van de mensheid. Iedereen moet zelf een paard masker.


Vermommen zichzelf als dier voor de lol, of met behulp van een masker of een compleet kostuum wordt steeds populairder. Daarom zouden we graag een kort overzicht van de mogelijkheden te geven aan degenen gezicht te verhullen op een grappige manier.

In het geval dat het beschikbare budget is vrij klein, kan een masker worden handgemaakt door zichzelf van papier en karton. Er zijn vele sjablonen voor dierlijke maskers beschikbaar op het internet gratis. Alles wat je hoeft te doen is om ze af te drukken op hoogwaardig papier met behulp van een kleurenprinter en knip ze uit naar aanleiding van de gegeven lijnen. Na dat, het beste is om deze afdruk met behulp van robuuste karton te versterken. Dit soort maskers lijkt vooral geschikt voor kinderen om hen te leren met behulp van ambachtelijke papier. Dit moet uiteraard worden begeleid door volwassenen als gevolg van het gebruik van een schaar.

Schilderen van een gezicht is een andere manier om een ​​dier kostuum te creëren door het nabootsen van een dieren gezicht. Bij het kopen van make-up geschikt voor carnaval, is het iadvisable om te zoeken naar producten van hoge kwaliteit, bijvoorbeeld speciale make-up gemaakt voor teather gebruik. Lage kwaliteit make-up kunnen komen met het gevaar van het veroorzaken van allergische huidreacties. Zoals het aanbrengen van make-up zoals vereist enige ervaring of begeleiding, de volgende video tutorial laat zien hoe het gezicht van een leeuw zou kunnen blijken nuttig te maken.

Iedereen wens zijn dierlijke maskers meer klassieke kan heel goed worden geadviseerd met het gebruik van Venetiaanse maskers gemaakt van papier-mache. Deze maskers zijn verkrijgbaar in verschillende traditionele ontwerpen van dieren of mythische wezens zoals aap, ezel, draak, vos, leeuw, muis, kat, konijn, varken en geit. Vanwege de relatief dure fabricage van dergelijke maskers, de originele Venetiaanse maskers van dieren zijn meestal vrij hoog geprijsd. Ook Venetiaanse maskers zijn niet alleen geschikt voor het dragen maar ook om ze te gebruiken als decoratie voor muren.

Een nogal fancy variant van dierlijke maskers zijn dierlijke maskers gemaakt van latex. Het opvallende kenmerk van deze latex maskers van dieren is dat ze het hele hoofd te dekken en zijn realtively dicht op de huid van de drager. Dus, in het geval u last heeft van claustrofobie, met een halve maskers of make-up misschien meer geschikt. Sommige van deze dieren maskers zijn gemaakt van een speciaal soort latex, dat is zeer elastisch en past zich aan het hoofd van de drager relatief goed. In tegenstelling tot latex palliances die moeten lijmen aan de huid, over het hoofd maskers kunnen worden gebruikt vele malen, zonder de noodzaak van extra elementen om ze op te lossen. Zoals kan worden gezien in de video hieronder, sommige maskers kunt u zelfs grimas, zodat de bijzondere kostuum kan een buitengewone genot geworden. Een coole video van een chimapnzee masker wordt gedragen is hieronder te zien.

http://www.youtube.com/watch?v=UdrSwA7HSxY


This entry was posted in Kostuums, Maskers and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Dierlijke maskers – vele mogelijkheden

  1. jacques12 says:

    Je trouve que c’est la voie fausse, mais les masques sont gentils.

Comments are closed.