Wave Gothic Festival 2011 – Foto’s van opmerkelijke outfits en vermommingen

Fantasierijke, elegante, vaak rijk gekleed en soms ook enigszins bizarre – dat is de vele deelnemers aan Wave dit jaar Gothic Meeting in Leipzig zich presenteerden. Het belangrijkste doel van vele deelnemers: aandacht te trekken. Veel gothic volgelingen lijkt ernaar te streven om elkaar te overtreffen in termen van vernuft en kwaliteit van hun outfits, zoals de volgende foto’s tonen indrukwekkend. Veel plezier met het kijken naar de enorme verscheidenheid van kostuum ideeën.


This entry was posted in Kostuums and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Wave Gothic Festival 2011 – Foto’s van opmerkelijke outfits en vermommingen

  1. Chastity says:

    This article should be printed out and put on every train in london.

  2. Mandy Nullifer says:

    Lindas as roupas! Parabéns lords e ladies

Comments are closed.