Kostuums en jurken op het Wave Gothic Festival 2011

Sinds 1992 heeft de Wave-Gotik-Meetings vindt plaats in Leipzig, Duitsland tijdens Pinksteren. Dit festival is een van de grootste evenementen voor de gothic subcultuur, en niet alleen bekend om haar vele concerten en zijn uitgebreide culturele evenementen, maar ook voor zijn veelzijdige publiek vermomd in fancy, niet-standaard kostuums die vaak uitzonderlijk creatief en van hoge kwaliteit. Uiteraard is men in staat om veel inspirerende ideeën voor kostuums en vermommingen te ontdekken, meestal in de vorm van gotische stijl kostuums, middeleeuwse kostuums, cyberpunk kostuums ALS en ASL visual kei of steampunk kostuums. Als u op zoek bent naar kostuumideeën, neem dan een kijkje op de volgende foto’s genomen tijdens dit jaar evenement.

This entry was posted in Kostuums and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.