Halloween Costume Idee door Vadim uit de Oekraïne

Geen halloween is compleet zonder een goed doordacht eng kostuum. In het geval dat je in staat bent om uw handen te krijgen op een goede Halloween masker, zou je dit masker te vullen met een zelfgemaakte kostuum om een ​​mooie zombie kostuum te krijgen. Vadim uit Oekraïne heeft gedaan en stuurde ons enkele foto’s van de resulterende kostuum dat was op maat gemaakt voor een halloween party. Wat we hier zien is een demonische wezen, verpakt in een dreigende outfit. De dominerende element van het kostuum is de afschuwelijke masker met de opkomende demon schedel, die schijnbaar pieken van zijn menselijke slachtoffer in een dramatische manier.

De verwante kostuum bestaat uit een oude schort, een trui en een massieve werken handschoen, gemaakt van rubber. Het kostuum is gecombineerd met tal van accessoires zoals spijkers, buizen of stalen kettingen. Zoals te zien is op de foto’s, indien deze onderdelen goed worden gecombineerd, zal het resultaat een opmerkelijke Halloween kostuum. De schijnbaar scherpe nagels kunnen worden gemaakt door gebruik te maken artificals nagels die werden gelakt in het zwart en geschuurd om ze scherp zijn. Enkele opmerkingen over de veiligheid: wees voorzichtig bij het gebruik van de nagels, is het raadzaam om de scherpe uiteinden te verwijderen en deze fixeren in een stuk hout om verwondingen te voorkomen. Ook moet de nagels te worden gebruikt met de nodige voorzichtigheid. Ten slotte moet het masker worden gelegd op alleen op de locatie van de partij en met zorg gebruikt, als je zintuigen kan enigszins worden verminderd, terwijl het dragen van het masker.

Afbeelding van het masker, zonder kostuum:

Aangevuld met een kostuum, wordt het masker getoond tot hun recht.halloween costumesHet lijkt erop dat halloween partijen krijgen meer en meer populair in Oost Europa. Hoewel de kostuums in Moskou lijken niet zo eng als in de Oekraïne, is Halloween uitgebreid gevierd is er ook. Om een indruk te krijgen van de Halloween feesten in Moskou, dan kunt u het hoofd naar EnglishRussia: http://englishrussia.com/2011/11/01/halloween-in-moscow-spooky-or-not/


This entry was posted in Kostuums, Halloween, Maskers and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.