Cybergoth kostuums – Transformeer jezelf in de Goten van de toekomst

Cybergoth outfits hebben de traditionele Gothen een beetje ouderwets, met hun futuristische en progressieve optredens. Als je hebt gezien van de ‘conventionele goth outfits’, ze zijn scharnieren in de middeleeuwse periode en ook van de gotische sub-cultuur. Cybergoths aan de andere kant is een uitloper van de oorspronkelijke Goth scene, waardoor de etherische en de donkere stemmingen in de meer kleurrijke en funky esthetiek. Een ding over de mensen die ze dragen cybergoth outfits is dat ze de “Goten van de toekomst”.

Je moet niet vergeten dat het dragen van een cybergoth ensemble niet zo eenvoudig als ze lijken, de stijl is een beetje ingewikkeld, esoterische en niet van deze wereld. Cybergoth kostuums zijn zo helder als afwaswater, waar de futuristische Goth mode is geduwd om het ondoorgrondelijke en het extreme. Waar anders zie je mengsels van Raver en militaire stijlen, met een kast uit-up van latex, PVC armbanden en chokers met gekleurde spikes, kleding met circuits patronen en reflector panelen en neon gekleurde visnetten. De accessoires variëren in tegenstelling tot de overeenstemming van PVC gasmaskers, aviator brillen, beenwarmers en platform laarzen. Glow-in-the-dark radioactieve en bio-gevaarssymbolen worden ook in de volksmond gebruikt.

Nadat u hebt besloten de kleren die je wilt op te nemen, zorg ervoor dat je dragen van de juiste futuristische haar en make-up. Futuristic haar is indrukwekkend, meestal gestileerd en geverfd, met zwart als basiskleur vermengd met felle neon kleuren. Wild hair extensions, dreadlocks en gevlochten pruiken worden vaak gebruikt. Cyber ​​goths kunnen ook dragen ‘angst valt’, sluizen gemaakt van synthetisch haar, gecombineerd met exotische materialen zoals foam strips, dikke plastic lint, computer kabels en buizen crin (cyberlox). De cybergoth make-up begint met lichte bleke foundation, zware eyeliners en opties voor neon oogschaduw en valse wimpers. U kunt scheren je wenkbrauwen en dan terug te trekken hen. Er zijn geen regels met de lipstick die je kunt dragen, kan het blauw, roze of zwart. U kunt uw cybergoth make-up met heldere edelstenen gezicht rond de ogen.


This entry was posted in Kostuums, Voor Volwassenen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Cybergoth kostuums – Transformeer jezelf in de Goten van de toekomst

  1. Carlo says:

    finchè è una ragszza che si veste così bon è accettabile me sa è un uomo proprio NO

Comments are closed.