Masker met beweegbare bek voor Halloween

Als je echt wilt om een ​​echte crisis in de komende halloween party te gooien, overweeg dan een van deze maskers die flexibel genoeg zijn om te bewegen met uw kaak. Maskers als deze zijn meestal gemaakt van flexibele latex of zacht schuim Latex, die het hele hoofd tot de nek. De maskers zijn flexibel zekere mate de drager is het mogelijk om een ​​deel basis gezichtsuitdrukkingen op het masker. Sommigen van jullie misschien hebben erkend dat het masker lijkt op het fictieve karakter ‘Mason Verger’, die verscheen als een slachtoffer van Hannibal Lecter in ‘Silence of the Lambs’ de film.

Deze film teken wordt weergegeven als een zwaar misvormd wezen, de maskers ontwerp schildert deze enge details heel goed. Maskers van deze kwaliteit zijn vaak gemaakt met ademende zachte huid gekleurde foam latex die goed past zich aan het hoofd. Deze specifieke masker ziet er erg realistisch, omdat het zijn niet alleen statisch, het beweegt mee als je gezichtsuitdrukkingen. Dit is de perfecte vermomming voor Halloween, want het zal snel bang iemand want het is niet gemakkelijk te herkennen is het gewoon special effects masker.

Het masker kan hier gekocht worden: http://www.realistic-masks.com/nl/levensechte-horror-masker-litteken-gezicht.html


This entry was posted in Halloween, Maskers and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.